ВИШКОВИЋ О ИСКЉУЧЕЊУ МИЋИЋА: Лоше је да о Бијељини одлучују они који не живе тамо :: Semberija INFO ::

 

ВИШКОВИЋ О ИСКЉУЧЕЊУ МИЋИЋА: Лоше је да о Бијељини одлучују они који не живе тамо


Потпредсједник СНСД Радован Вишковић рекао је да је лоша одлука Предсједништва СДС о искључењу Миће Мићића из странке, јер није добро да неки људи који долазе са стране и не живе у Бијељини одлучују шта и како неко треба да ради у том граду.

– Знам Мићу Мићића као начелника и градоначелника и то је човјек који је дао велики допринос развоју Бијељине. Борио се да добије подршку шире коалиције за предстојеће локалне изборе, укључујући и СНСД, да би остварио што веће бенефите за Семберију и сам град Бијељину – рекао је Вишковић одговарајући на питање новинара у Шамцу да прокоментарише искључење Мићића из СДС.

Вишковић је додао да од Миће Мићића, а и из медија, има информацију да он има подршку Градског одбора СДС и да би ту чињеницу требало уважавати.

– У том споразуму који је креиран између СНСД и Градског одбора СДС Бијељина набројано је 12 пројеката који су, према оцјени самог Мићића, значајни за град Бијељину и мислим да је лоша одлука да неки људи који не живе у Бијељину и који долазе са стране треба да одлучују шта и како неко треба да ради у самој Бијељини – истакао је потпредсједник СНСД.

Подсјетивши да је у име СНСД био задужен да води преговоре са Мићићем, Вишковић је нагласио да би то што је Мићић унио у споразум, унио свако ко воли свој град и Републику Српску.

​Срна / Инфо Бијељина