ШЕФ ПОЛИЦИЈЕ ШОКИРАО ПАРАГВАЈ: ОН ОСТАЈЕ ИДОЛ ДО СМРТИ! :: Semberija INFO ::

 

ШЕФ ПОЛИЦИЈЕ ШОКИРАО ПАРАГВАЈ: ОН ОСТАЈЕ ИДОЛ ДО СМРТИ!


Ronaldinjo i šef policije u Paragvaju koji ga je ispitivao; Foto: Twitter.com/@SportsObama
Једна од највећих легенди фудбала 21. века ухапшена је због лажирања докумената
Цео свет је шокиран информацијом да је легендарни бразилски нападач Роналдињо ухапшен у Парагвају због лажирања докумената. Он и његов брат приведени су одмах по изалску са аеродрома јер су покушали да уђу у земљу илегално уз помоћ фалсификованих пасоша.
 
Роналдињо је с лисицама на рукама приведен и одведен у затворску станицу, а тамо је дочекан као звезда.
Шеф полиције Мигел Лопез Русо, искористио је чињеницу да још није покренута званична истрага против Роналдиња и замолио га је за фотографију, која је убрзо осванула на друштвеним мрежама.

- Он је светски идол, за мене је он најбољи играч на свету и нико то не може да му одузме. Био сам тамо, не морам да поричем или да дајем објашњења. То је била само обична фотографија - рекао је Мигел Лопез Русо, који је открио да је фотографија настала током сведочења Роналдиња.
 

- Било је пуно људи који су желели да га поздраве и новинара. Ушао је у собу да сведочи и тамо смо разговарали с њим, а како је он светски идол и ја сам такође фудбалски навијач, појавиле су се неке шале и замолио сам га за фотографију и он је прихватио.

- Не бих у рекао нешто лоше, свако може да га схвати исправно или погрешно, али он остаје идол до смрти. Он није злочинац све док се не докаже супротно, на њега гледам као на фудбалског идола. Не подржавам или прикривам догађаје који су могли да се десе - рекао је полицајац који је изазвао буру у Парагвају због фотографије.