Сервисна информација Полицијске управе Бијељина зa 04.02.2020. године :: Semberija INFO ::

 

Сервисна информација Полицијске управе Бијељина зa 04.02.2020. године


На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Бијељина у протекла 24 часа евидентирана су два кривична дјела и двије саобраћајне незгоде.
 
Полицијска станица Бијељина 2, 04.02.2020. године око 07,00 часова, запримила је пријаву од стране оштећеног лица да је у току претходне ноћи из његовог помоћног објекта од стране НН лица или више њих отуђен  алат неутврђене вредности. Полицијски службеници извршили су увиђај лица мјеста. У току је рад на расвјетљавању кривичног дјела ''Тешка крађа''.
 
У Бијељини у улици Српске Добровољачке Гарде, 04.02.2020. године око 16,40 часова догодила се саобраћајна незгода  са лакшим тјелесним повредама. До саобраћајне незгоде је дошло када је путнички аутомобил марке ''Голф'' којим је управљала В.Ф. изгубио контролу и остварио контакт са стубом уличне расвјете. Увиђај извршили полицијски службеници Полицијске станице  за безбједност саобраћаја Бијељина.
                  
На локалном путу у мјесту Бјелошевац град Бијељина, 04.02.2020. године око 17,30 часова, догодила се саобраћајна незгода са  тјелесним повредама. У саобраћајној незгоди учествовало је путничко возило марке ''Венто''  којим је управљало лице М.Ш. и исти је остварио контакт са пјешаком Р.Ј. Пјешак је задржан у Медицинском центру Бијељина на даљем лијечењу, љекари се нису изјаснили о степену повреда.
 
ПОРТПАРОЛ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ Александра Марић