Мектић: Можда је паљење аута порука и мени :: Semberija INFO ::

 

Мектић: Можда је паљење аута порука и мени


Годинама говорим о мафији у овој држави и корупцији и то сигурно некоме смета, каже бивши министар безбједности Босне и Херцеговине.

- Не бојим се, али не могу искључити да нешто такво направе и мени – казао је за Фактор дојучерашњи министар безбједности Босне и Херцеговине Драган Мектић у коментару на синоћњи инцидент у Бијељини у којем је запаљен аутомобил "ренаулт" његовог бившег савјетника Андрије Кулића.

Мектић, сада посланик у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ, нагласио је како је предузео све за своју безбједност.

- Могуће је да је ово шира порука криминалних група, па и лично мени. Годинама говорим о мафији у овој држави и корупцији и то сигурно некоме смета. Спрега мафије и политике је очигледна. Практично, мафија је партнер власти. 

Свако ко се дрзне да прича о корупцији постаје њихов непријатељ. Ово је мафијашка држава, а највећи проблем представља неефикасно криминилизовано тужилаштво.

Нажалост, грађани Босне и Херцеговине препуштени су сами себи. Самоодбрана је једини начин да се колико толико заштитимо – истакао је Мектић.

Фактор / РТВ БН