ДЕМОКРАТСКИ САВЕЗ - ДЕМОС: Чланске карте за 400 нових чланова :: Semberija INFO ::

 

ДЕМОКРАТСКИ САВЕЗ - ДЕМОС: Чланске карте за 400 нових чланова


Градској организацији Демократског савеза ДЕМОС Бијељина вечерас је званично приступило 400 нових чланова, док је око 100 нових чланова потписало приступнице. Свечана подјела чланских картица новим члановима уприличена је вечерас у сали Центра за културу у Бијељини.

„Вечерас ћемо да подијелимо 400 нових чланских карти. То нам даје снагу, али и елан да наставимо са нашом борбом у политици, да докажемо да су људи који представљају ДЕМОС достојни себе, достојни грађана и повјерења које добијају од грађана“, изјавио је Милан Дакић, предсједник ГО ДЕМОС Бијељина.



Он је нагласио да је ДЕМОС нова млада политичка партија, али да све већи број нових чланова показује да се ова странка омасовљује.
"Вечерас ће приступнице потписати око 100 нових чланова. То је још једна потврда да је наш слоган истинит и да је истина све оно што се дешава у Републици Српској када је у питању ДЕМОС, истакао је Дакић. На питање каква су очекивања ДЕМОС-а од локалних избора у Бијељини, Дакић је изразио наду да ће ова странка имати четири одборника.

Међу новим члановима ГО ДЕМОС Бијељина је докторица Ружица Боровић, која је изразила очекивање да ће ДЕМОС-у   из дана у дан приступати све већи број грађана, а да ће ДЕМОС успјети да оправда повјерење грађана.

„Вечерашњи скуп и оволики број наших окупљених суграђана говори да је ДЕМОС политичка опција коју наши грађани препознају. За ДЕМОС сам се опредијелила због статусног програма ове политичке опције, рекла је она. Према њеним ријечима, главни задатак и императив рада ДЕМОС-а је сагледавање проблема и потреба грађана, а само заједничким и тимским радом циљеви ДЕМОС-а могу бити и остварени.

Семберија ИНФО -Текст и фото: З. Кусмук