РАДО САВИЋ: СНСД ДА ОБЈАВИ ТАЈНИ ДОКУМЕНТ :: Semberija INFO ::

 

РАДО САВИЋ: СНСД ДА ОБЈАВИ ТАЈНИ ДОКУМЕНТ


„У свакој нормалној земљи питање око НАТО пута би се морало наћи у Парламенту. Тајност документа изазива сумњу да се ради о издаји. Ликовање Комшића и Џафереовића да је Босна и Херцеговина побједила, да ли значи да је Република Српска изгубила“ – упитао је Радо Савић, замјеник предсједника Српске демократске странке.
 
„Да би све те сумње са себе скинуо позивамо српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика да објави тајни документ“ – поручио је Радо Савић.
 
Замјеник предсједника СДС је подсјетио на раније изјаве Милорада Додика у којима наглашава да му је највећа брига интерес Републике Српске.
 
„Додик често истиче да има обавезе само према грађанима Републике Српске и српском народу а не према интересима других. Ево прилике да те ријечи потврди и дјелом“ – казао је Савић.  
 
Савић је још једном позвао српског члана Предсејдништва БиХ да објави тајни документ у Народној скупштини Републике Српске.
 
„Потребно је да се тајни документ што хитније објави и нађе у Парламенту да би се о њему могао дати и други суд од онога који дају власти Републике Српске“ – закључио је замјеник предсједника СДС Радо Савић.