Покушај убиства у Тузли, ухапшен двојац :: Semberija INFO ::

 

Покушај убиства у Тузли, ухапшен двојац


Тузлаци Е.С. (36) и А.Б. (39) ухапшени су због покушаја убиства С.Д. (48) из Лукавца.

Како је саопштено из МУП-а ТК, синоћ око 21 час полицији је пријављено да је у Тузли, у Улици Хусинске буне, испред угоститељског објекта, дошло до употребе ватреног оружја а рањен је С.Д., након чега су двије особе побјегле са мјеста догађаја.

Том приликом, С.Д. је задобио лаке тјелесне повреде, констатоване у ЈЗУ УКЦ-а Тузла, Клиника за ортопедију и трауматологију.

"Оперативним радом, полицијски службеници су дошли до сазнања о  учесницима наведеног догађаја, који су убрзо пронађени и приведени у службене просторије Управе полиције МУП ТК-а, а ради се о Е.С.и А.Б. из Тузле. О догађају је обавијештен дежурни кантонални тужилац, по чијем налогу је извршен увиђај од стране полицијских службеника Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Тузла уз асистенцију полицијских службеника ПУ Тузла – ПС Запад, као и вјештака балистичке струке", наводе из полиције.

Они су ухапшени и у току је истрага по налогу дежурног кантоналног тужиоца.

Након криминалистичке обраде, они ће данас уз извјештај бити предати Кантоналном тужилаштву Тузланског кантона на надлежност и даље поступање.

(Независне)