Изборна скупштина Градског одбора Социјалистичке партије Српске у Бијељини: Отворени за сарадњу с другим политичким странкама :: Semberija INFO ::

 

Изборна скупштина Градског одбора Социјалистичке партије Српске у Бијељини: Отворени за сарадњу с другим политичким странкама


Извор: Семберија Инфо / Љ. Љубојевић

Социјалистичка партија Српске је политичка партија социјалне правде, национално орјентисана партија чији је циљ развој Републике Српске, јачање институција Републике Српске, економски развој и унапређење живота становништва које живи у Републици Српској, изјавио је Срђан Мијатовић, предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Српске на изборној скупштини градског одбора ове политичке странке која је данас одржана у Бијељини.

„На наредне локалне изборе излазимо у коалицији са Покретом за Бијељину. Отворени смо за сарадњу су другим политичким странкама и, уколико буде жеље и потребе, потписаћемо и нове коалиционе споразуме“, изјавио је Срђан Мијатовић.



 Никола Селак, предсједник Социјалистичке партије Српске, изјавио је да СПС  проводи унутарпартијске изборе широм Републике Српске.
„Већ смо организовали неколико изборних конференција и скупштина у неколико градова Републике Српске. Данас смо овдје у Бијељини, у другом граду по величини у Републици Српској. Посебну пажњу ћемо посветити, не само Градској организацији СПС, већ и Бијељини и Семберији. Важно нам је да разговарамо са што већим бројем грађана у Бијељини и Семберији, да упознамо проблеме сваког човјека, јер кроз ангажман СПС и кадрова Социјалистичке партије Српске можемо допринијети развоју и бољитку сваког човјека у Бијељини и Семберији, али и у Републици Српској.



Овдје ћемо на локалне изборе ићи у коалицији са Покретом за Бијељину, али смо позвали и друге политичке организације да нам се придруже. Већ постоје иницијативе два политичка субјекта који желе да нам се придруже, како бисмо заједнички наступили на предстојећим локалним изборима. Са Покретом за Бијељину договорили смо сарадњу и за опште изборе који ће бити одржани 2026. године“, изјавио је Никола Селак,  нагласивши да ће након ове изборне скупштине бити разговарано и са представницима Савеза независних социјалдемократа како да се препороди и Бијељина и Република Српска.