Криза на берзи криптовалута: Клијентима се показује нула на рачуну :: Semberija INFO ::

 

Криза на берзи криптовалута: Клијентима се показује нула на рачуну


Foto: Pixabay
Цоинбасе, једна од највеćих берзи криптовалута на глобалном нивоу, признала је значајну грешку у свом систему, која је резултирала приказивањем нуле на рачунима корисника.
Корисници су пријавили да им стање на рачуну пада на нулу, што је изазвало широку забринутост и конфузију широм платформе. Проблем, који је први пут идентификован раније данас, утицао је на трансакције широм свијета, укључујуćи куповину, продају и трансфер средстава.
Цоинбасе је брзо реаговао на проблем, увјеравајуćи своје кориснике да је њихова имовина безбједна и да тим активно истражује проблем како би обезбједио правовремено рјешење.
Чини се да је грешка дио ширег проблема који утиче на перформансе сајта, посебно трансакције које укључују Етхереум и ЕРЦ-20 токене, које доживљавају значајна кашњења.
Према ријечима генералног директора Цоинбасе, Брајана Армстронга, проблеми су узроковани огромним порастом саобраćаја усред текуćег скупа криптовалута преноси "у.тодаy".
Заједница криптовалута је одговорила мјешавином аларма и стрпљења. Инфлуенсери и искусни инвеститори на Тwиттеру брзо су смирили живце мање искусних. Ипак, инцидент је покренуо питања о робусности платформе за криптовалуте, преноси "Телеграф".
(Телеграф)