Огласио се градоначелник Задра о концерту Александре Пријовић: Чему толика фама :: Semberija INFO ::

 

Огласио се градоначелник Задра о концерту Александре Пријовић: Чему толика фама


Извор: Глас Српске

Током јучерашњег дана у хрватским медијима појавила се информација да градоначелник Задра Бранко Дукић није дозволио концерт Александре Пријовић који је требало да се одржи у том граду.

Бранко Дукић овим поводом се огласио за медије, па рекао да он нема везе са организацијом концерата.

“Живимо у слободном друштву гдје свако слуша музику какву жели. Против сам сваке врсте забране и изненађују ме овакве конструкције у појединим медијима. Не бавим се организацијом концерата и не разумијем зашто се толика фама подигла око тога. ШЦ Вишњик има своју управу и своју пословну политику која самостално одлучује о програму и комерцијалним садржајима, па и онима који се мени лично не свиђају. Нисам љубитељ те музике нити бих ишао на такав концерт и то је све што имам да кажем о томе”, поручио је Дикић за “Задарски.хр”.

Подсјетимо, концерт је наводно требало да се одржи у мају у дворани Крешимир Ћосић, а хрватски медији су писали да је Дукић изричито одбио да у граду пјева српска звијезда, па концерт није заказан ни најављен.

Наводно Дукић је одбио организаторе концерта и то оправдао тврдњом да “нема слободних термина” у дворани Крешимир Ћосић, писао је “Индеx.хр”.