Пандуревић: Додик је прихватио АНП? :: Semberija INFO ::

 

Пандуревић: Додик је прихватио АНП?


„Српска демократска странка позива лидера СНСД-а Милорада Додика да јавности каже какве и у чије име води разговоре око АНП, с обзиром на то да је лидер СДА Бакир Изетбеговић на РТРС обзнанио да су ''близу компромиса''“ – казала је данас Александра Пандуревић, високи функционер СДС.
 
Пандуревић каже да је врло занимљиво да је од дежурног негативца на РТРС, преко ноћи, господин Изетбеговић постао главни позитивац који ето каже да нема чланства у НАТО-у без подршке Срба и да неће формирати власт без СНСД-а, али при томе најављује компромис по питању АНП.
 
„Редуковани или нередуковани, АНП је корак ка чланству у НАТО, након којег нема повлачења и нема више :''Ми нећемо у НАТО''. То знају и Додик и Изетбеговић. За жабу коју је Додик очито спреман прогутати, издајући српски национални интерес што му не би било први пут,  Изетбеговић му покушава пружити алиби у виду флоскула ''нема чланства у НАТО без Срба'“ – истакла је Александра Пандуревић.
 
Пандуревић је казала да је врло занимљива та симбиоза Додика и Изетбеговића у којој један другом чувају леђа.
 
„Мало се свађају, а онда Бакир Додику изабере четири делегата у Дом народа, па се опет свађају, па онда Додик ипак Братићу чува позицију потпредсједника НС РС. Онда се опет мало свађају, па Додик пријети хитном сједницом НС РС коју заборави Бакиру за љубав, па се онда опет свађају, а тајно договарају АНП и куну се на вјечну оданост. Изгледа да обојица мисле да су сви поред очију слијепи“ – закључила је Александра Пандуревић.
 
СДС, Сектор за политику и медије