ЗБОГ КОМЕНТАРА О ОБИЈЕСНОЈ ВОЖЊИ БРУТАЛНО ПРЕТУКЛИ 3 ОСОБЕ :: Semberija INFO ::

 

ЗБОГ КОМЕНТАРА О ОБИЈЕСНОЈ ВОЖЊИ БРУТАЛНО ПРЕТУКЛИ 3 ОСОБЕ


Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija
Жандармерија Полицијске управе Приједор ухапсила је четворицу насилника због сумње да су у уторак увече у том граду брутално претукли три особе, од којих је једна малољетна, сазнаје Српскаинфо.

Према нашим информацијама, ухапшени су Драган Родић (23), Драган Давидовић (40), Гордан Мрђа (21), сви из Приједора, и Дејан Милановић (20) из Бањалуке.

Мотив да човјека претуку у дворишту његове продичне куће јесте то што је само кратко прокоментарсао њихову дивљу вожњу аутомобилом по улицама Приједора.

У Полицијској управи Приједор су нам потврдили да се десио овај инцидент.

– Брзом и ефикасном реакцијом и оперативним радом на терену, припадници Жандармерије су ухапсили четири особе због сумње да су тог дана дана око 19.20 у Првомајској улици у Приједору извршили кривично дјело над три особе – рекла је портпарол ПУ Приједор Весна Пачариз.

Она је додала да се ухапшени сумњиче да су тог дана, у дворишту породичне куће, физички напали Приједорчанина (38) и нанијели му тешке тјелесне повреде, док су другом мушкарцу (46) и његовом малољетном сину нанијели тјелесне повреде.

Напад

Према сазнањима Српскаинфо, тешко претучени Приједорчанин (38) је у уторак сједио у дворишту своје куће с братом (46) и његовим малољетним сином.

– Тада је испред њихове куће великом брзином прошао аутомобил „фиат браво“ и тај мушкарац (38) је само прокоментарисао њихову дивљу вожњу. Он је рекао брату, „Види како ови возе, убиће нечије дијете“ – каже извор близак истрази.

Он је додао да је очито на „фиату“ био отворен прозор и да су то младићи из возила чули.

– Само након неколико тренутка аутомобил „фаит“ се вратио пред њихову кућу, младићи су изашли из возила и одмах почели да галаме на власника и његовог брата. Галамили су „Ко дивље вози, ко ће убити дијете?“ и сличне ствари – појашњава наш саговорник.

Хапшење

Додаје да су тада младићи из аутомобила напали власника куће и његовог брата и да су их тукли чим су стигли.

– Власника куће (38) су баш брутално претукли, али и његов брат и братић су такође задобили повреде. Послије тога су сјели у аутомобил и побјегли. Неко је у међувремену позвао полицију и убрзо је жандармерија изашла на улице Приједора, пронашла нападаче и ухапсила их – истиче извор Српскаинфо.

Повријеђенима је указана помоћ у Општој болници Приједор, а тешко повријеђени Приједорчанин (38) је био превезен у УКЦ Републике Српске. Затим је враћен у Приједор.
Он је на крају задржан на лијечењу у приједорској болници.

Извјештај тужилаштву

Портпарол ПУ Приједор Весна Пачариз рекла да је о наведеном догађају упознат тужилац ОЈТ Приједор.

– Након комплетирања предмета, против осумњичених ће Тужилаштву бити поднесен извјештај због кривичних дјела “тешка тјелесна повреда” и “тјелесне повреде” – појаснила је Пачаризова.

(srpskainfo.com)