Ухваћене дјевојке из БиХ, имале 17 различитих идентитета :: Semberija INFO ::

 

Ухваћене дјевојке из БиХ, имале 17 различитих идентитета


Foto: Screenshot/ladepeche.fr
Припадници полиције Тулуза већ мјесецима покушавају да уђу у траг двјема дјевојкама које од средине септембра џепаре по јавном превозу у Тулузу, а једино што знају јесте да су рођене у Босни и Херецеговини.

Наиме, оне су привођене у више наврата, а сваки пут су давале друга имена, укупно 17 различитих. Чак ни та привођења нису имала никаквог ефекта, јер би оне настављале по свом, чим би напустиле просторије полицијске станице.

Посљедњих неколико седмица, полиција је интензивно трагала за њима, показујући њихове фотографије на мјестима гдје су обично "оперисале", станицама јавног превоза.

И коначно, овог викенда су успјели да им уђу у траг и то на самом улазу у станицу метроа. Овај пут им нису успјеле умаћи.

Из полиције кажу да су се овај пут представиле као Луна и Жаклина, те да имају 18 и 20 година. Међутим, из полиције кажу да не постоји ништа што би потврдило да су оне пунољетне особе, јер немају никаквих докумената. Једино што са сигурношћу знају јесте да су рођене у БиХ.

Из полиције су упозорили грађане Тулуза да је ријеч о професионалним џепарошкињама, које ће вам уз најљепши осмјех непримјетно украсти новчаник.

“Чим украду новчаник, буквално у року од двије минуте пронађу банкомат и скину готовину са картице. Само оно што знамо, тј. самсо од пројављених крађа, украле су најамање 5.900 евра”, кажу из полиције.

(Независне)