Фотографија с Бајденовог рођендана постала хит: "Толико си стар да ти на торти гори логорска ватра" :: Semberija INFO ::

 

Фотографија с Бајденовог рођендана постала хит: "Толико си стар да ти на торти гори логорска ватра"


Извор: Глас Српске

​Амерички предсједник Џо Бајден недавно је прославио 81. рођендан, а фотографија на којој позира с тортом постала је предмет бројних шала и мимова на друштвеним мрежама.

Наиме, Бајден је насмијан позирао уз рођенданску торту на којој је била упаљена 81 свјећица.

С обзиром на то да их је било тако пуно на малој површини, свјећице су се спојиле у велики пламен, а амерички предсједник се и сам нашалио на тај рачун.

"Хвала свима на рођенданским жељама. "Ко год се одлучио нашалити с његовим годинама треба добити повишицу", "Дајте његовом асистенту за друштвене мреже повишицу", "Ова торта изгледа као његова финална дестинација", "То је олимпијска бакља", "Толико си стар да ти на торти гори логорска ватра", неки су од коментара, а реакције су се појавиле и на X-у.љама. Испоставило се да вам на 146. рођендан понестаје мјеста за свијеће", написао је у опису, а пратиоци су се брзо надовезали у коментарима, преносе Независне.

Иначе, Бајден је већ најстарији предсједник у америчкој повијести, а освоји ли други мандат, што би он желио, имаће 86 година када напусти Бијелу кућу.