Колико ће "потрајати" сунце? :: Semberija INFO ::

 

Колико ће "потрајати" сунце?


Фото - Твитер
Извор: Глас Српске

Јутрос је у Босни и Херцеговини умјерено до претежно облачно вријеме.

Локални пљускови су регистровани на западу и сјеверу Херцеговине и централном, западном и сјеверном дијелу Босне.

У току дана очекује се умјерено до претежно облачно вријеме са пролазним локални пљусковима. Вјетар слаб до умјерене јачине јужног и југозападног смјера. Највиша дневна температура углавном између 18 и 23 степена.

Објављена је и временска прогноза до четвртка наредне седмице.

Сутра ће преовладавати сунчано уз умјерену наоблаку. Ријетко може пасти мало кише. По котлинама и уз ријечне токове у јутрањим сатима је могућа магла.

Вјетар слаб јужног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 8 и 13 степени, на југу земље до 17. Највиша дневна температура између 18 и 24 степена.

Метеоролози за уторак прогнозирају сунчаније вријеме прије подне. По котлинама и уз ријечне токове у јутрањим сатима је могућа магла. У послијеподневним сатима се очекује наоблачење са запада које ће условити падавине током ноћи на сриједу.

Вјетар слаб до умјерене јачине јужног смјера. Током ноћи на сриједу повремено може бити јаких удара југа. Најнижа јутарња температура већином између 7 и 13 степени, на југу земље до 15. Највиша дневна температура између 20 и 25 степени.

Претежно облачно вријеме са кишом и пљусковима очекује се у сриједу. Вјетар умјерене јачине јужног смјера. Најнижа јутарња температура између 10 и 16 степени, на југу до 18. Највиша дневна температура између 14 и 20 степени.

Четвртак ће бити претежно облачан, а на подручју Херцеговине и југозападу Босне могући су слаби локални пљускови, преноси Атв

Вјетар слаб јужног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура између 7 и 12, на југу земље до 15 степени. Највиша дневна температура између 16 и 21 степен.