Продали осмомјесечну бебу да би купили нови иПхоне 14 :: Semberija INFO ::

 

Продали осмомјесечну бебу да би купили нови иПхоне 14


Један бездушни пар из Баррацкпоре-а ухапшен како наводе индијски медији јер је продао своју осмомјесечну бебу да би купио иПхоне 14 и направио ролнице за Инстаграм док су путовали.

Прошле недјеље, индијски медији су извјестили о шокантном случају младог пара из Западног Бенгала који је био толико опседнут Аппле-овим најновијим ручним уређајем да су продали своје дијете да би га купили.

Јаидев и Сатхи Гхосх су почели да привлаче пажњу својих комшија у Северном 24 Парганасу када су почели да путују по држави и снимају са својим потпуно нови Аппле иПхоне 14 мобилним телефоном.

Познато је да су зарађивали оскудне мјесечне приходе и често су се финансијски мучили у прошлост, тако да драстична промјена није имала никаквог смисла, поготово јер се поклопила са мистериозним нестанком њиховог 8-мјесечног сина, нечим што Џејдев и Сати нису нимало били забринути.

Комшије бездушног пара из Индије, су обавијестиле локалне власти о нестанку њиховог малишана након што од њих нису могли да добију директан одговор о његовом изненадном нестанку.

Током полицијске истраге која је услиједила, мајка Сати је признала да је продала осмомјесечног дјечака жени како би она и Џејдев могли да купе иПхоне 14 и креирају Инстаграм приче док заједно путују по држави Бенгал.

"Након испитивања, мајка је признала злочин и обавијестила је да она и њен муж желе да користе новац за путовања широм државе како би могли да креирају садржај за Инстаграм фанове", рекао је полицијски званичник за Индиан Екпресс.

Као да продаја њиховог малог сина није била довољно лоша, млади родитељи су наводно покушали да продају и своју 7-годишњу кćерку, али нису успјели. Полиција је успјела да уђе у траг осмомјесечном малишану до куćе једне Пријанке Гош, становнице Кардаха у истом округу. Она и бебини родитељи оптужени су за трговину људима.

(Независне)