Лишен слободе због пријетње употребе ватреног оружја :: Semberija INFO ::

 

Лишен слободе због пријетње употребе ватреног оружја



Полицијска станица Бијељина, 16.07.2023. године око 02,40 часова запримила је пријаву, да је испред угоститељског објекта у Бијељини дошло до вербалног сукоба између више лица, те да је једно лице репетирало пиштољ са метком у цијеви према грађанима.

По запримљеној пријави одмах су  поступили полицијски службеници који су изашли на лице мјеста, те  том приликом утврдили да се ради о лицу З.М. који се путничким аутомобилом удаљио са лица мјеста. Истог дана у поподневним часовима полицијски службеници Полицијске управе Бијељина  лишили су слободе лице З.М. на подручју Бијељине на основу расписане потраге. Код лица лишеног слободе пронађен је и привремено одузет пиштољ са припадајућом муницијом.

Од стране полицијских службеника Полицијске управе Бијељина лице З.М. је 17.07.2023.године уз Извјештај о почињеним кривичним дјелима „Насилничко понашање“,  ,,Угрожавање сигурности“ и ,,Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“ предат у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у  Бијељини.
 
 
                                                                                              ПОРТПАРОЛ
 
                                                                                      Александра Марић