Детаљи несреће на потонулом сплаву у којој је погинуо младић :: Semberija INFO ::

 

Детаљи несреће на потонулом сплаву у којој је погинуо младић


Помјерио се фрижидер, који је се онда обрушио на њега. Био је заглављен, успјели су га извуку, али му спаса није било, кажу очевици трагедије која се данас догодила на потонулом сплаву "Фристајлер" у Београду, када је током акције чишћења сплава страдао младић.
 
Људи који се у вријеме несреће затекли у близини потонулог сплава, тврде да је несрећни младић ронио на мјесту на којем, како кажу, није требало.
 
Није му било спаса

Тај фрижидер је пао на њега, нису могли да га спасу. Прије два сата се појавила Жандармерија и само су рекли да се неко утопио, то је све што знамо – кажу они и додају да се несрећа десила око 13 часова.

Сплав потонуо за Нову годину

Подсјетимо, сплав је потонуо прије шест мјесеци у новогодишњој ноћи у ријеку Саву, а ових дана је била у току акција његовог извлачења, пише Блиц. Према незваничним информацијама, недавно се празнио ваздух из понтона, након чега су ставили напумпане гуме, како би се подигао задњи дио сплава након чега ће дизалица моћи да га ухвати и извуче из воде.

Како се раније писало, речна струја је релативно јака, а у потонулом сплаву се наталожила велика количина муља и земље, док је под водом нулта видљивост.

(Блиц)