ТРАГЕДИЈА: СИН ЛЕГЕНДАРНОГ КАФУА УМРО ИГРАЈУЋИ ФУДБАЛ (ФОТО) :: Semberija INFO ::

 

ТРАГЕДИЈА: СИН ЛЕГЕНДАРНОГ КАФУА УМРО ИГРАЈУЋИ ФУДБАЛ (ФОТО)


Printskrin: Prva TV
Писма подршке послали су бивши клубови
 
Стравична трагедија задесила је породицу Кафу и легендарног десног бека Бразила и Милана. Старији син Данило доживео је срчани удар након чега је преминуо.
 
Данило Фелициано де Мораес преминуо је у среду играјући фудбал са пријатељима у породичној кући у Сао Паулу од последица срчаног удара.

Извештаји у Бразилу показују да се Данило жалио да се осећа лоше, само десетак минута од почетка играња.
Старији, 30-годишњи сина легендарног Кафуа хитно је превезен у градску болницу Алберт Ајнштајн, али и упркос великим напорима доктора, Данило је преминуо.

Шокантну вест потврдио је Кафуов бивши саиграч и пријатељ Пауло Сержињо.

Данило је био најстарије од троје деце некадашњег капитена бразилске репрезентације.
 
Kafu sa decom, krajnje desno najstariji Danilo; Foto: Instagra/official_cafu

Сао Пауло, бразилски клуб у којем је сад 49-годишњи Кафу започео каријеру, брзо је послали поруку подршке и саучешћа једном од својих највећих играча свих времена.

- ФК Сао Пауло дубоко жали због смрти Кафуовог сина Данила. Клуб саосећа и жели свом некадашњем играчу, породици и пријатељима пуно снаге - стоји у саопштењу.

Огласио се и Палмеирас други бразилски клуб у којем је освајач светског првенства играо.

- Спортско друштво Палмеирас жали због смрти Данила, Кафуовог сина, и изражава саучешће светском прваку и његовој породици.

Кафу је током славне каријере уписао 142 наступа за репрезентацију Бразила, и чак два пута је био светски првак 1994. и 2002.

Такође је помогао земљи да освоји две титуле на Копа Америци и повукао се као национална легенда која се сматра једним од највећих играча Бразила икада.

(Телеграф.рс)