ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОХАЂАЊЕ EU4AGRI БЕСПЛАТНЕ ОБУКЕ ЗА ПИСАЊЕ ПОСЛОВНИХ ПЛАНОВА У ПОЉОПРИВРЕДНО-ПРЕХРАМБЕНОМ СЕКТОРУ :: Semberija INFO ::

 

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОХАЂАЊЕ EU4AGRI БЕСПЛАТНЕ ОБУКЕ ЗА ПИСАЊЕ ПОСЛОВНИХ ПЛАНОВА У ПОЉОПРИВРЕДНО-ПРЕХРАМБЕНОМ СЕКТОРУ


,,SOLVIA FME” објављује јавни позив за похађање обуке за писање пословних планова у пољопривредно-прехрамбеном сектору, која је подржана од стране пројекта EU4AGRI који финансира Европска унија.
 
Обука траје 60 радних сати, а учешће на обуци је бесплатно за све учеснике.
 
Јавни позив је отворен за особе које већ пружају или намјеравају пружати услуге припреме пројектних приједлога и пословних планова у сектору пољопривреде и прехрамбене индустрије, као и за пољопривредне произвођаче, прерађиваче прехрамбених производа и становништво руралних подручја који се желе обучити за припрему пословних планова.
 
Рок за пријаву на јавни позив је 14.04.2023. на e-mail: [email protected] или телефон 065/181 - 373.
 
Пројекат „Подршка Европске уније за конкурентност пољопривреде и рурални развој у Босни и Херцеговини“ (EU4AGRI) је четверогодишња иницијатива (2020-2024), са циљем модернизације пољопривредно-прехрамбеног сектора, отварања нових и задржавања постојећих радних мјеста, те подршке опоравку од кризе проузроковане COVID-19 вирусом у Босни и Херцеговини.
 
Пројекат EU4AGRI примарно је финансиран средствима Европске уније (EU) у оквиру Инструмента за претприступну помоћ (IPA). Вриједност пројекта је 20 милиона евра, уз заједничко суфинансирање Развојног програма Уједињених нација (UNDP) и Чешке развојне агенције (CzDA).