Упозорење из полиције: Возачи опрезно, почиње школска година :: Semberija INFO ::

 

Упозорење из полиције: Возачи опрезно, почиње школска година



 Ближи се почетак школске  2019/2020. године и повећано присуство дјеце на улицама и у саобраћају, како у зонама школа, тако и на трасама кретања до школе и повратка кући, те с тим у вези, полицијски службеници Полицијске управе Бијељина ће предузети све активности у циљу заштите најмлађих учесника у саобраћају, с циљем подизања свијести возача да опрезно возе , те поштују саобраћајна правила и прописе.
 
Полицијски службеници полицијске управе Бијељина, појачано ће вршити контролу саобраћаја са акцентом односа возач-пјешак, брзину кретања возила, техничку исправност аутобуса за превоз ученика, непрописно паркирање возила у зонама школа, а биће санкционисани и остали прекршаји који могу да угрозе безбједност најмлађих учесника у саобраћају.
 
Полицијска управа Бијељина апелује на све возаче моторних возила на максималан опрез у вожњи, нарочито у близини школских објеката, као и на трасама кретања дјеце школског узраста, како не би дошло до нежељених последица'', упозоравају на крају из полиције.

Полицијска управа Бијељина