НАЧЕЛНИК САВИЋ ОРГАНИЗОВАО ПРИЈЕМ ПОВОДОМ ЂУРЂЕВДАНА ЗА МИРОСЛАВА КОЈАДИНОВИЋА :: Semberija INFO ::

 

НАЧЕЛНИК САВИЋ ОРГАНИЗОВАО ПРИЈЕМ ПОВОДОМ ЂУРЂЕВДАНА ЗА МИРОСЛАВА КОЈАДИНОВИЋА


Начелник Лопара Радо Савић, са сарадницима, је данас поводом Ђурђевдана, Дана и крсне славе општине организовао пријем за привредника и хуманисту из Њемачке Мирослава Којадиновића.
 
„Имам честе сусрете са господином Којадиновићем, човјеком који је велики пријатељ Лопара и нас Мајевичана и ти сусрети и разговори ми причињавају велико задовољство”, рекао је Савић.
 
Он је навео да се разговарало о развојним пројектима за општину Лопаре за које Којадиновић и његов колега, такође хуманиста, Горан Михаило могу дати пун допринос у њиховој реализацији.
 
Мирослав Којадиновић је рекао да већ неколико година долази у Лопаре на прославу Ђурђевдана и присуствује свечаним сједницама Скупштине општине Лопаре.
 
“Кад долазим у Лопаре, као да долазим својој кући и желим искористити ову прилику да свим људима који славе честитам Ђурђевдан и васкршње празнике уз традиционални поздрав Христос васкрсе”, рекао је Којадиновић.
 
Он је поручио свим грађанима општине Лопаре да би требали наставити слична дружења и у окриљу цркве да се споје са својим пријатељима и заједнички преброде настале кризе како на локалном, тако и на глобалном нивоу и како би се надали бољем животу.
 
Честитке и најљепше жеље поводом празника грађанима општине Лопаре је упутио и хуманиста Горан Михаило.