Томић: Никшић жели што бољу сарадњу са градовима и општинама у Српској :: Semberija INFO ::

 

Томић: Никшић жели што бољу сарадњу са градовима и општинама у Српској


Никшић жели што бољу сарадњу са градовима и општинама у Српској, поручио је потпредсједник општине Никшић Зоран Томић, гостујући у Јутарњем програму РТРС-а.

- Имамо добре односе са Требињем, који нам је и најближа општина. Сјајна сарадња са Источним Сарајевом, а ево сада и са Бањалуком, гдје смо партнери на сајму - истакао је Томић. Он је додао да су велике могућности сарадње на пољу туризма, потом и културе.

- Ове године добијамо прво етно село у општини. Први пут били прошке године били на сајму у Бањалуци. Труд Никшића је велики да се што боље позиционира на туристичкој мапи Црне Горе, и са те стране у Републици Српској видимо братског партнера - нагласио је Томић. Он се дотакао и предсједничких избора који су за девет дана у Црној Гори.

- Наша прогноза је да ће Андрија Мандић проћи у други круг, а постоји опција и да Мило Ђукановићч не прође у друг круг - нагласио је Томић и истакао да се доласком нове власти у Никшић на изборима 2020. године доста се ради на на побољшавању стандарда грађана.