Драма у Шамцу: Бацио три бомбе на кафић и уперио зољу :: Semberija INFO ::

 

Драма у Шамцу: Бацио три бомбе на кафић и уперио зољу


Бранко С. (49) из Шамца ухапшен је јер је у правцу једног кафића у овом мјесту бацио три ручне бомбе и расклопио ручни бацач зољу.

Из Полицијске управе Бијељине саопштили су да је полиција у Шамцу јуче поступала по пријави, да се испред угоститељског објекта у Писарима код Шамца, налази непознати мушкарац који је у правцу наведеног објекта бацио три ручне бомбе и да исти расклапа ручни бацач зољу.

"Полицијски службеници су по запримљеној пријави одмах изашли на лице мјеста гдје су затекла лице које су идентификовали и утврдили да се ради о Б.С. из Писара. Од стране полиције је ухапшен", наводе из полиције и додају да је у овом инициденту наступила материјална штета, док повријеђених лица није било.

Наводе да су на три локације у Писарима и Шамцу претресене просторије које користи Б.С.

"Том приликом пронађена је и одузета одређена количина муниције. О свему је обавјештен поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Добоју. Б.С. ће данас уз Извјештај о почињеним кривичним дјелима изазивање опште опасности, недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја и оштећење и одузимање туђе ствари од стране полицијских службеника Полицијске станице Шамац бити предат у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Добоју", додају из полиције.

(Независне)