Медији: Младић из БиХ избо Хрвата у Минхену :: Semberija INFO ::

 

Медији: Младић из БиХ избо Хрвата у Минхену


Хрват Стјепан Ј. (25) избоден је у Минхену, а од повреда је и преминуо. Наводно га је убио 22-годишњак из БиХ, јављају хрватски медији.

"Тагесзеитунг" пише да је у суботу навече на локацији Карл-Маркс-Ринг дошло до вербалног окршаја који је завршио убиством.

Пролазник је пронашао тијело Хрвата и све пријавио полицији. Према писању њемачких медија, младић је кобне вечери играо стони тенис с пријатељима, пили су пиво и расправљали.

У друштву их је било петоро. Али расправа се на крају претворила у свађу.

Тинејџер (18) који је те вечери био у друштву с Хрватом је наводно покушао спријечити 22-годишњака да повриједи младића.

Није успио те је задобио посјекотину на руци. Људи из друштва су побјегли и оставили 25-годишњака у парку, пише "Тагесзеитунг".

Није познато хоће ли и особе које су побјегле одговарати те је истрага тренутно усредсређена на осумњиченог, казала је тужилац из.

Стефан Бир, шеф одјељења за уморства у Минхену, каже да су четворица младића побјегла јер их је било страх.

"Осумњичени је физички врло супериоран. Висок је два метра, тежак више од 100 килогрма. Бојали су се. Мислили су да је 25-годишњак само повријеђен, био је мрак...", коментарисао је Бир, преноси "Индеx.хр".

(Независне)