ГРК ПРЕМИНУО НА ЕXИТ-У: СУМЊА СЕ ДА СЕ ПРЕДОЗИРАО :: Semberija INFO ::

 

ГРК ПРЕМИНУО НА ЕXИТ-У: СУМЊА СЕ ДА СЕ ПРЕДОЗИРАО


Foto: Marko Jovanović
Држављанин Грчке преминуо је током ЕXИТ-а, обавестили су из организације овог фестивала.

- Са жаљењем јављамо да је према незваничним информацијама које смо добили из Хитне помоћи, држављанин Грчке преминуо након што му је претходно позлило на ЕXИТ фестивалу. Након што је обезбеђење уочило да је једном од посетилаца позлило на Горњем граду Петроварадинске тврђаве, пружена му је хитна медицинска помоћ - навели су они у писаном саопштењу.

Још се чека на званичан извештај обдукције, а по незваничним информацијама сумња се да је смрт наступила као последица коришћења наркотика. Други посетиоци, такође држављани Грчке који су се затекли на лицу места, у изјавама датим Полицијској управи Новог Сада навели су да је преминули конзумирао већу количину наркотика током дана, те да је боловао од хроничне болести, навели су из организације фестивала.

- Упућујемо наше искрено саучешће породици и пријатељима преминулог. ЕXИТ фестивал се од свог оснивања залаже против било какве употребе наркотика и наставиће да снажно делује на пољу превенције и ширења свести о штетном дејству дроге - додали су они.

​Телеграф