ДРУГИ НЕУМСКИ СУСРЕТИ ЈАВНИХ НАБАВКИ :: Semberija INFO ::

 

ДРУГИ НЕУМСКИ СУСРЕТИ ЈАВНИХ НАБАВКИ


11. и 12. јул 2022. године у Хотелу "Сунце", Неум

14. и 15. јул 2022. године - видео снимак
20. и 21. јул 2022. године - видео снимак

Закон о јавним набавкама у БиХ је веома сложен и без обзира што га примјењујемо свакодневно, још увијек се јављају разне недоумице. Због овога је потребна стална едукација особља које га примјењује и њихово правовремено информисање. Довољна је мала грешка, за коју нисмо ни мислили да ја важна, па да пропадне поступак јавне набавке на којем смо радили мјесецима или да изгубимо, као добављач, уговор који нам доста значи. Ми ћемо Вам олакшати практчну примјену Закона и одговорити на сва ваша питања.

За све уговорне органе и добављаче организовали смо "ДРУГЕ НЕУМСКЕ СУСРЕТЕ ЈАВНИХ НАБАВКИ" на којим ће предавачи пролазити кроз најчешће проблеме с којима се свакодневно сусрећемо, као и специфичне ситуације на које треба обратити пажњу.

Овај догађај има за циљ да размотри значајна питања из ове области и да омогући учесницима размјену различитих сазнања, искуства и информације, али и да успоставите директне пословне контакте.

Током овог догађаја биће простора за дискусију и питања с циљем да се упознате с проблемима који се јављају у пракси.

Сви учесници ће добити доста примјера докумената из праксе, у електронском облику, који им могу послужити као узорци код креирања властитих докумената.

Предавачи су:

- АМИР РАХМАНОВИЋ - Цертифицирани тренер за јавне набавке, Шеф одјељења за јавне набавке у градској управи Тузла
- КЕМАЛ МУХАМЕДОВИЋ - Експерт за електронске јавне набавке и развој пословних информационих система у АЈН и администратор портала е-набавке из Сарајева

"Други Неумски сусрети јавних набавки" су намјењени рачуновођама, ревизорима, члановима комисија за јавне набавке, руководиоцима у приватним и државним предузећима, власницима предузећа, самосталним подузетницима, правницима и свима оним који се сусрећу и поступају по Закону о јавним набавкама БиХ.

На једном мјесту добићете све детаљне информације везане уз измјене и новости у овој области.

Позивамо Вас да присуствујете овом значајном догађају из области јавних набавки. Знање Вам доноси уштеду у пословању.

Сусрети јавних набавки се одвијају у хотелу "Сунце", у предивном Неуму, на Јадранском мору.

ЗА СВЕ УЧЕСНИКЕ ОБЕЗБЈЕЂЕН ЈЕ РУЧАК ПРВОГ ДАНА И ПИЋЕ НА ПАУЗАМА.

Све информације везане за "ДРУГЕ НЕУМСКЕ СУСРЕТЕ ЈАВНИХ НАБАВКИ" можете добити на бројеве телефона: 066/240-000 и 066/299-999 

VIŠE INFORMACIJA, IZNOS KOTIZACIJE I PROGRAM MOŽETE NAĆI U POZIVNOM PISMU NA OVOM LINKU. Za učešće na "Neumskim susretima javnih nabavki" potrebno je da popunite OBRAZAC ZA PRIJAVU i dostavite ga na adresu [email protected]