Први замјеник високог представника у БиХ у посјети Бијељини: Видне су позитивне промјене у граду :: Semberija INFO ::

 

Први замјеник високог представника у БиХ у посјети Бијељини: Видне су позитивне промјене у граду


Први замјеник високог представника у БиХ Мајкл Скенлан са градоначелником Мићом Мићићем разговарао је о стању у граду, перспективама развоја и току најважнијих пројеката. Посјета је услиједила након 15 година, а Скенлан је констатовао да су се у том периоду десиле позитивне промјене и да је, како је рекао “једва препознао Бијељину“. Према ријечима градоначелника Мићића, Градска управа наставља са унапријеђењем града и изразио је задовољство да сви који долазе у званичне посјете, констатују да је у Бијељини видан напредак.

-Првог замјеника високог представника у БиХ сам упознао са свим важним пројектима које смо реализовали у протеклом периоду и нагласио сам да нам је најважнији циљ задржати младе људе на овом подручју отварањем нових радних мјеста, а томе могу допринијети и индустријске зоне које сам му презентовао, рекао је Мићић и додао да је Скенлана упознао и о пројекту изградње ауто-пута који ће допринијети да Бијељина буде још  атрактивније мјесто за живот. На састанку се разговарало и о мањинским народима који живе на подручју Бијељине, помоћи вјерским заједницама, збрињавању ромске популације.

-Бијељина је већ препознатљива као град једнаких шанси, град у ком се води рачуна о потребама свих грађана и искрено се надам да ће први замјеник високог представника у БиХ Мајкл Скенлан, позитивне утиске пренијети и другима који то треба да чују, рекао је градоначелник Мићо Мићић.

Семберија ИНФО/О.Стјепановић