"Дијалог за будућност" - Платформа за 30 учесника уз различититх сектора :: Semberija INFO ::

 

"Дијалог за будућност" - Платформа за 30 учесника уз различититх сектора


Образовна дијалошка платформа која се реализује у оквиру пројекта "Дијалог за будућност" који спроводе УНИЦЕФ, Унеско и УНДП у партнерству са Предсједништвом БиХ, биће одржана данас, 20. јуна. Платформи ће присуствовати 30 учесника из различитих друштвених сектора са подручја Бијељине, а са циљем њиховог укључивања у дијалог и размјене мишљења, те разумијевања концепта квалитетног образовања.

Нагласак пројекта је и на важности међународних истраживања, а намјера је да учесници пренесу добијене информације циљаним групама и појединцима у локалној заједници, најављено је из бањалучке невладине организације "Џенезис пројекат". Учесницима ће предавања одржати експерт за педагошку и школску психологију Ивана Зечевић и експерт за развојну психологију Славица Тутњевић.

Образовна дијалошка платформа у Бијељини реализује се заједно са Градском управом, која је партнер на пројекту, а пројекат "Дијалог за будућност" финансира се средствима Канцеларије УН за подршку изградњи мира /фонда за изградњу мира/, те средствима Амбасаде Норвешке.

Семберија ИНФО/О.Стјепановић