ПОЈАВИО СЕ НА ВРАТИМА СВОГ СТАНА САТ НАКОН ШТО ЈЕ САХРАЊЕН :: Semberija INFO ::

 

ПОЈАВИО СЕ НА ВРАТИМА СВОГ СТАНА САТ НАКОН ШТО ЈЕ САХРАЊЕН


Лауренција Армендариза, 62-годишњег мушкарца из мексичког Гуачочија, нико није обавијестио да је умро, па је по повратку кући затекао забезекнуте чланове своје породице само неки сат након што су се опростили од њега и - сахранили га.

Армендариз се појавио на кућном прагу убрзо након што је одржана сахрана, а невјероватна прича о пропусту надлежних служби доспјела је у свјетске медије.

Наиме , он је недјељу дана прије инцидента отишао да ради у неименованом и доста удаљеном мјесту, међутим, након што му се изгубио сваки траг, породица је обавијестила полицију, која је наводно пронашла тијело мушкарца управо тамо гдје је Армендариз требало да се налази.

Међутим , умјесто да надлежне службе утврде идентитет преминулог према свим протоколима, тијело је одмах прослијеђено породици, јер су надлежни закључили да има идентичне физичке карактеристике.

Иако је породица на покојнику уочила неке разлике, речено им је да је то сасвим нормално и да су поједини детаљи који их збуњују посљедица смрти.

Тако је породица 21. децембра организовала сахрану, али само неки сат касније услиједио је шок.

"Требало је то да видите. Била су то ужаснута и изненађена лица када сам усред ноћи стигао кући", препричао је ситуацију Армендариз за лист Разóн де Мéхико.

Локални медији у наставку су пренијели да сада слиједи ексхумација и утврђивање правог идентитета преминулог мушкарца, док Армендариза чека бирократска заврзлама и доказивање да је жив.

(B92)