Информација о водоснабдијевању – четвртак 08.04.2021. :: Semberija INFO ::

 

Информација о водоснабдијевању – четвртак 08.04.2021.


Због отклањања кварова на водоводној мрежи и прикључења новог корисника на водоводну мрежу, данас, у времену од 08:00 до 15:00 часова, воде неће бити, у двочасовним – трочасовним интервалима у улицама: Сремска, Иве Андрића, Крушевачка, Луја Пастера, Јакова Миловића, Војводе Петра Бојовића, Владике Гаврила у Бијељини и Мајевичка у Дворовима, укључујући све прикључне, сусједне улице као и насеље Дијелови гдје због већег квара на водоводној мрежи још од синоћ нема воде а нормализација у водоснабдијевању на овој локацији се очекује данас око 12:00 часова.

Препоручујемо нашим корисницима, који живе на поменутим локацијама, да припреме неопходне резерве воде за наведени временски период.

На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Још увијек су поједностављене процедуре пријављивања корисника да путем е-маил-а добијају мјесечне рачуне за потрошњу воде а све информације о томе се налазе на сајту Водовода www.bnvodovod.com