СТАНИШИЋ: ПОЗИВАМ ВИШКОВИЋА И ЧЛАНОВЕ ШТАБА ДА ПОСЈЕТЕ ДАНАС БАШТЕ КАФИЋА :: Semberija INFO ::

 

СТАНИШИЋ: ПОЗИВАМ ВИШКОВИЋА И ЧЛАНОВЕ ШТАБА ДА ПОСЈЕТЕ ДАНАС БАШТЕ КАФИЋА


Представник Удружења “ХореЦа” Милош Станишић позвао је премијера Републике Српске Радована Вишковића и чланове Штаба за ванредне ситуације Републике Српске да посјете баште кафића и попију кафу обзиром да је данас ниска температура праћена падавинама.

Коментаришући одлуку да се дозволи рад угоститељских башти Станишић је упитао како ће радити баште у временским условима као што су данас, а такви ће бити и наредних седам дана према најавама метеоролога.

Станишић је констатовао да је Штаб за ванредне ситуације Републике Српске свјесно отворио баште кафића како би утишали незадовољне угоститеље када су најавили протесте који су одржани током јучерашњег дана.

“Нека изађу у баште угоститељских објеката, и покажу да је њихова одлука којом се одобрава рад угоститељских башти исправна и реална, обзиром да су у цијелој Републици Српској данас ниске температуре, а према прогнози метеоролога  такво вријеме ће се задржати и наредних седам дана”, поручио је Станишић.

Он је најавио да ће "ХореЦа" сутра послати  захтјеве угоститеља са роковима који треба да буду реализовани наредних дана како би се превизишла тешка ситуација у овој услужној привредној дјелатности.

​Семберија инфо