УХАПШЕНО ПЕТ РАЗБОЈНИКА, ПРОНАЂЕНО ОРУЖЈЕ :: Semberija INFO ::

 

УХАПШЕНО ПЕТ РАЗБОЈНИКА, ПРОНАЂЕНО ОРУЖЈЕ


Пет особа је ухапшено у полицијској акцији на подручју Живиница због сумње да су у протеклих мјесец дана извршили разбојништва у спортским кладионицама и бензинској пумпи.

Полицијски службеници Одјељења криминалистичке полиције ПУ Живинице дошли су, радећи на расвјетљавању и документовању кривичних дјела разбојништво, почињених у протеклих мјесец дана, до сазнања да се у везу са извршењем могу довести И.А. /22/, И.П. /23/, М.С. /19/, Х.О. /20/ и С.Б. /20/, потврдила је портпаролка ПУ МУП Тузланског кантона Амра Капиџић.

Ријеч је о особама које су настањене на подручју Живиница, а сумњиче се да су уз пријетњу ватреним оружјем и опасним оруђем извршили четири кривична дјела разбојништва над запосленима у спортским кладионицама и бензинским пумпама.

У полицијској акцији пронађена су и привремено одузета два стартна пиштоља, као и други предмети који могу послужити као доказ у даљем поступку.

Над ухапшенима је извршена криминалистичка обрада, те ће уз извјештај бити предати Кантоналном тужилаштву у Тузли на даље поступање.
 
(СРНА)