Миленко Мићановић: Иза нас је најуспјешнија година :: Semberija INFO ::

 

Миленко Мићановић: Иза нас је најуспјешнија година


Породично предузеће „М&М еко електро“, постоји од 2010. године, а основали су га браћа Миленко и Младенко Мићановић.



Директор овог предузећа Миленко Мићановић каже да се „М&М еко електро“ годинама успјешно бави извођењем електро радова, пројектовањем ентеријера и трговином, односно продајом лед и декоративне расвјете. Препознавши на вријеме потребе тржишта и захтјеве за штедњом електричне енергије, ово предузеће се фокусирало на уштеду електричне енергије уз помоћ уградње лед - расвјете у пословним и стамбеним објектима у којима су изводили електро радове. У питању је , дакле, еколошки освијешћено предузеће, што представља велику предност и приликом уговарања и склапања послова. Ово предузеће водило је и води рачуна и о запошљавању дјеце погинулих бораца, а предност приликом запошљавања даје и запошљавању ратних војних инвалида.


 
-У Комитској улици број 5 имамо продајни салон, ,,Масс лигхт”, површине око 400 метара квадратних, као партнерски пројекат фирме ,,М&М еко – електро” и компаније ,,Саша Траде”, који смо отворили у јуну прошле године, док у Улици Стефана Дечанског 22 имамо „М&М“ дисконт. Што се тиче прошле године, ми смо задовољни постигнутим резултатима. Упркос поскупљењу репроматеријала до 40 одсто, ми смо остварили изузетно добар пословни резултат, најбољи од оснивања предузећа, дакле, од 2010. године“.


 
Мићановић каже да, након што су продајни капацитети овог предузећа проширени у прошлој години, у овој години предузеће „М&М еко електро“ не планира ново проширење продајног простора.
 
-Изузетно нам је важно да одржимо достигнути ниво пословања. Бавимо се и уређењем ентеријера, извођењем електроинсталација и монтажом декоративне расвјете, пројектовањем, ригипс молерајем. Пратимо наше коминтенте на цјелокупном подручју Републике Српске и БиХ. Гдје год наши коминтенти отварају нове пословне објекте, ми радимо за њих. Што се тиче станова и кућа, наведене послове обављамо на подручју ове регије. Тренутно имамо запослена двадесет и два радника“, каже на крају разговора за ,,Семберија инфо’’ Миленко Мићановић.


 
(Семберија инфо)