ЖИВОТ ПОРОДИЦЕ БИШАНОВИЋ ИЗ БИЈЕЉИНЕ ИСПУЊЕН ЈЕ ОСМИЈЕХОМ И УЗБУЂЕЊИМА :: Semberija INFO ::

 

ЖИВОТ ПОРОДИЦЕ БИШАНОВИЋ ИЗ БИЈЕЉИНЕ ИСПУЊЕН ЈЕ ОСМИЈЕХОМ И УЗБУЂЕЊИМА


Брачни пар Бишановић из Бијељине, Шејла и Авдо, у браку су дивних 17 година, а у њему су изродили троје златне дјеце. Најстарији Алдин рођен 2013. године, 2015. године добили су Алена и обојица су ученици Основне школе „Свети Сава“ у Бијељини, а најмлађи и најслађи члан породице - мјезимица Ајла рођена је 2018. године и иде у вртић.

На почетку разговора за „Семберија инфо“, Шејла и Авдо Бишановић су рекли да је живот у вишечланој породици диван, испуњен смијехом, узбуђењима, једноставно предиван.



-Родитељство је нешто најљепше за један пар, који одлучи да живи заједно и заснује породицу. Једно другом смо највећа подршка и заједно учествујемо у васпитању дјеце. Није било тешко одлучити се за више дјеце, јер то су најљепши дарови, за сваки брачни пар“, истакли су Бишановићи и додали да је живот чудо и да се никада не зна шта може да донесе, па је исто тако и са проширењем породице.

Дјечаци Алдин и Ален, поред редовне школе, гдје су одлични ученици, имају и ваннаставне активности. Старији Алдин похађа школу страних језика, односно иде на часове енглеског језика, млађи Ален тренира теквандо, а најмлађи члан дружине, Ајла има једину обавезу, а то је одлазак у вртић.


 
Мама Шејла, пошто већину дана проводи сама са малишанима кући, јер тата ради, брдо обавеза је преузела на себе. Она је увијек ту да припомогне када негдје „зашкрипи’’ и „запне“.
 
-Мој дан почиње буђењем рано ујутру, попијемо прву јутарњу кафу, затим малишане будим и припремамо се за школу и вртић. Послије припрема за полазак, „таксирам“ и остављам их у школи и вртићу, гдје проводе већи дио дана. Након тога, завршавам кућне обавезе, али се увијек нађе могућности  за предах, док не дође вријеме да одем по њих. Увијек сам ту да им помогнем око школских обавеза, да им објасним оно што им није јасно, допуним и исправим“, казала је за ,,Семберија инфо’’ Шејла Бишановић и додала да јој ни једна обавеза не „пада“ тешко, јер је најважније да су сви здрави, срећни и задовољни.


 
За крај, Бишановићи су поручили свима да је најважније да се воле и поштују, јер љубав је нешто најљепше, а  дјеца су украс свијета и живота.

Семберија инфо