МИЛАН СТОЈЧИНОВИЋ:ЧОВЈЕК САМ НЕ МОЖЕ НИШТА :: Semberija INFO ::

 

МИЛАН СТОЈЧИНОВИЋ:ЧОВЈЕК САМ НЕ МОЖЕ НИШТА


Шта сматрате својим највећим успјехом у животу?

-Већ сада могу рећи да сам схватио да човјек ништа не може сам. Сваки мој успјех није само мој и ништа не могу посебно да издвојим. Поред неизмјерне подршке, коју свакодневно имам од своје породице и пријатеља, по мом мишљењу, формула за успјех је, свакако, велики труд и рад. Неоспорно је да је веома битан и таленат, али оно што је кључно у свему, јесте срећа. Мој највећи успјех у животу је када могу некоме да помогнем или да некога учиним срећним, а уз то, свакако, здрава и сложна породица и пријатељи који ме поштују и цијене.

Која је то професија којом сте у младости прижељкивали да се бавите и колико се она разликује од онога што вам је данас посао.

-У неким дјечачким и раним тинејџерским данима сам прижељкивао и маштао да будем свештеник. Посао којим сам желио да се бавим и мој садашњи посао се доста разликују. Оно што бих сада могао са сигурношћу рећи, јесте да је музика мој живот. Годинама пјевам у телевизијским емисијама и на слављима. За то вријеме, сусрео сам се са великим именима наше естраде који су ми увијек поклонили подршку и лијеп савјет како да опстанем у свијету музике.

Која књига, филм или представа су на Вас оставили утисак посљедњих година?

-У посљедњих пар година, посебан утисак на мене је оставио роман ,,Солунска 28’’ од Нелета Карајлића. ,,Солунска 28’’ је узбудљив роман о узбудљивим временима који ћете читати без даха до посљедње странице, а онда ћете жељети још. Волим да погледам добар филм и гледам различите филмове, али изд-војио бих италијански филм ,,Живот је леп’’. Када су представе у питању, морам признати да их ријетко посјећујем.

Постоји ли хоби или неко друго интересовање којем посвећујете слободно вријеме?

-Слободно вријеме највише волим да проводим у кругу породице или пријатеља и у томе највише уживам. На тај начин испуњавам себе и пуним батерије за свакодневне обавезе. Такође, волим да прочитам неку добру књигу, погледам добар филм и да се бавим физичким активностима као што су вожња бицикла и шетање.

Шта би, по Вашем мишљењу, требало унаприједити у Бијељини?

-По мом мишљењу, у Бијељини би требало повећати број културних догађања као што су концерти и представе. Увео бих барем једном недјељно неки концерт или музичку забаву. Бијељина је град у којем живи доста талентованих људи који би радо свој таленат подијелили са суграђанима. Млади и талентовани људи треба да добију прилику да покажу колико заправо могу да постигну својим талентом.

Како Бијељину и Семберију видите у будућности?

-Увијек волим да мислим о томе шта ће Бијељина бити, а не о томе шта је она тренутно. Сигуран сам да Бијељина јесте град будућности. Наш град видим као веома ли-јеп, модеран и уређен град. Имамо добар географски положај, а Семберци су веома вриједан народ, као и њихова дјеца. Коначно, Бијељину и Семберију у будућности видим као најразвијенији регион у нашој држави. Вјерујем да је Бијељина град будућности у који ће сви, када га једном посјете, врло радо опет се вратити.

Семберија инфо