БАЈКОВИТА ВЈЕНЧАЊА УЗ ДЕКОРАЦИЈЕ САЊЕ СТЕВАНОВИЋ: Свадбена вила која испуњава све жеље :: Semberija INFO ::

 

БАЈКОВИТА ВЈЕНЧАЊА УЗ ДЕКОРАЦИЈЕ САЊЕ СТЕВАНОВИЋ: Свадбена вила која испуњава све жеље



Оно што једно вјенчање чини различитим од других то су детаљи, а ја се трудим да све буде управо онако како то младенци желе’’, каже Сања Стевановић која се бави израдом декорација за све посебне прилике, па тако и вјенчања. Сматра да свако вјенчање треба да буде посебно и да сви младенци имају своју причу коју треба испричати кроз њихов посебан дан.
Бијељинка Сања Стевановић је на Факултету техничких наука у Новом Саду завршила графичко инжењерство и дизајн, основне и мастер студије, По завршетку студија, 2009. године, вратила се у  Бијељину  са жељом да у свом родном граду потражи запослење. Није било ни лако, ни једноставно да дође и до радног мјеста, па је ова образована и креативна дјевојка почела размишљати о проналаску начина да сама себи створи посао. И успјела је. Данас има, у Улици професора Бакајлића на броју 35, мали студио симболичног назива ,,Real dreams“ (стварни снови). Студио ,,Real dreams“ постоји већ пет година, али са тим нечим новим, посебним и другачијим, кад је ријеч о декорацијама за свечане прилике, Сања Стевановић се представила и раније.
-Године 2011. удавала се моја сестра и за тај њен посебан дан ручно сам радила позивнице, неке поклончиће за госте и бројеве за столове у свадбеном салону. Након те свадбе обратили су ми се неки пријатељи и познаници са жељом да и за њихова вјенчања нешто урадим. Тако је кренуло, то су почеци, а 2014. године, заједно са сестром Весном Ногић, регистровала сам овај мали студио’’, испричала је Сања своје почетке.
Данас она иза себе има доста задовољних младенаца, као и оних којима је радила позивнице и декорације за рођендане, годишњице и друге свечане прилике.



-Све што нудимо је посебно на свој начин, а сваки пројекат је један нови изазов. Међутим, уз труд и добру вољу нема тога што се не може постићи’’, каже Сања, која за посебне дане сваког младог пара планира, усклађује и креира декорације до најситнијих детаља.
Њене вриједне руке усклађују све-позивнице, цвјетне аранжмане, свечану салу... Све оно што уљепшава свадбу ручно ради и по томе је постала препознатљива.
-Вјенчање треба да буде једна лијепо испричана и брижљиво осмишљена прича. Кад нам се обрати пар и исприча своју причу, ми је учинимо јединственом, цвјетном и незаборавном’’, каже Сања. Како би церемонија вјенчања заиста била дан из снова, пажња се посвећује чак и најмањем детаљу, а један од тих детаља су свакако позивнице за вјенчање. Позивнице су, како истиче,  један од детаља из велике слагалице сваког вјенчања и имају велику вриједност управо због тога што представљају први контакт са гостима младенаца.
-Позивнице најављују вјенчање и остављају први утисак. Изглед и стил позивнице говори какво ће вјенчање бити’’, појашњава Сања. Више информација можете добити позивом на телефон број 065/515-605, а свакако вам препоручујемо да погледате Сањине радове на фајесбук страници Сања Стевановић (Real dreams) и на Инстаграму.