„КУЋА ДОБРИХ ТОНОВА“ ИЗ СРЕБРЕНИЦЕ :: Semberija INFO ::

 

„КУЋА ДОБРИХ ТОНОВА“ ИЗ СРЕБРЕНИЦЕ


Шаљу милион разлога за љепши свијет
Још једном пјесмом „Кућа добрих тонова“ из Сребренице шаље универзалне поруке којима се промовишу људске и друштвене вриједности које су данас често заборављене.
Данас имамо пуно тога што нас може обесхрабрити и оборити на кољена када су вриједности поштовања, толеранције, заједништва, мира пољуљане.
 
Но међутим, увијек имамо барем један разлог због ког се морамо потрудити да свијет учинимо бољим мјестом и због тога свакодневно требамо да подијелимо бар један разлог због чега не смијемо одустати и зашто је важно да дођемо до циља и испричамо своју добру причу.
 
Пјесма „Million Reasons“ (Lady Gaga)  доживјела је обраду у извођењу чланица ансамбла „Куће добрих тонова“ које су овим извођењем испричале своју причу.
 
Најљепшу причу засновану на принципима универзалних друштвених вриједности и начелима мултиетничности пуних једанаест година прича „Кућа добрих тонова“.
 
Видео за пјесму потписује Ален Хаџић Моррис, а музички аранжман „Кућа добрих тонова“.
 
Мисија „Куће добрих тонова“ у Сребреници је да град учини бољим и да дјеци и младима у Сребреници, Братунцу, Поточарима и онима који живе у удаљеним руралним срединама омогући приступ квалитетним знањима, вјештинама и садржајима.