БРУС ВИЛИС СЕ ПРИПРЕМА НА НАЈГОРЕ :: Semberija INFO ::

 

БРУС ВИЛИС СЕ ПРИПРЕМА НА НАЈГОРЕ


Foto
Прије неколико дана обезнањено је како се славни Брус Вилис повлачи из глуме због здравственог стања, а према најновијим информацијама глумац се већ неко вријеме припрема за своје, нажалост, очекивано погоршање здравља, распродајући сву своју импресивну имовину.

Према причању глумчевих пријатеља, Брус је провео неколико година распродајући луксузне некретнине вриједне невјероватних, готово 65 милиона долара како би се усредоточио на живот с породицом у Калифорнији. Ове недјеље породица 67-годишњег глумца објавила је да ће се Брус Вилис повући из глуме након што му је дијагностикована афазија, поремећај мозга који неповратно утиче на способност комуницирања.

Извор близак глумцу сада је открио: "Брус се дуго припремао за овај тренутак. Знао је да ће доћи вријеме када ће му се здравље погоршати, када његова моћ зараде неће бити тако велика као некад. Осим тога, знао је да му на крају неће требати бројна имања и станови између којих је путовао те да ће умјесто тога морати да живи у сигурном окружењу окружен својом породицом."

"Посматрајући чињеницу како је последњих година распродао већину својих некретнина, јасно је да се већ неколико година спрема да поједностави свој живот", додаје извор.

У децембру 2019. Брус Вилис и супруга Ема Хеминг продали су своје имање у Вестчестеру за 7,66 милиона долара након што су снизили тражену цијену за 5,3 милиона долара. Пар је тако изгубио 4,34 милиона долара на продаји те некретнине за коју су 2014. године издвојили 12 милиона долара. Кућа од готово 540 квадратних метара има пет спаваћих соба и пет купатила, а протеже се на 13,56 хектара.

Године 2018. Вилисов величанствени двоетажни центар у близини Централ Парка са шест спаваћих соба и квадратуром од 560 квадратних метара коштао је 17,75 милиона долара, а глумац је рекао да ће га замијенити мањим станом у Њујорку. Након тога је купио стан од 280 квадратних метара а у близини Линколн центра за око 7,9 милиона долара.

У октобру 2018. Вилис је продао своју планинску кућу у Ајдаху за 5,5 милиона долара. Првобитно је тражио 15 милиона долара, готово три пута више од продајне цијене.

Годину дана касније Брус и Ема растали су се од свог прекрасног и пространог комплекса на острву Туркс и Каикос, продавши га за импресивних 27 милиона долара. Имање на плажи од 1.255 квадратних метара, које се може похвалити главном кућом с пет спаваћих соба, павиљоном за јогу, огромним базеном и двије дворане за госте, свака с три спаваће собе, продавала се за 33 милиона долара.

(Независне)