ТУРИСТИЧКИ ВОДИЧ КРОЗ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ - УПОЗНАЈТЕ НАЈПОЗНАТИЈЕ АТРАКЦИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

ТУРИСТИЧКИ ВОДИЧ КРОЗ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ - УПОЗНАЈТЕ НАЈПОЗНАТИЈЕ АТРАКЦИЈЕ


Етно- село које одише магијом
 
Одавно планирате да посјетите Републику Српску, али вам сваки пут нешто искрсне и изјалови планове? У остварењу својих жеља треба бити упоран, па вам савјетујемо да никако не одустанете због тога што је ова држава у држави заиста вриједна вашег времена и посјете! Само за вас издвајамо најпознатије симболе Републике Српске, мјеста која одишу традицијом и националним посебностима. Обиђите их и уживајте у њиховој невјероватној љепоти и магији коју нуде свим својим посетиоцима!

Водимо вас у најпознатије етно-село

Уколико крећете аутомобилом нпр. из Београда, до чувеног Етно-села Станишићи стићи ћете за само сат и по времена. Ово популарно туристичко мјесто удаљено је од Бијељине око 7 км. У питању је аутентично планинско село усред семберске равнице, инспирисано старим кућама и предметима који вјерно осликавају културу живљења са краја 19. и почетка 20. вијека. Вјероватно сте примијетили на друштвеним мрежама да већина ваших пријатеља има слике управо са овог магичног мјеста.

Ми вам можемо рећи да вас у Етно - селу ,,Станишићи'' очекују најдивнији пејзажи и грађевине које ће вас вратити у прошлост, као што су аутентичне дрвене куће, стари млин поточар и чувена воденица из 1917. године.

Такође, овдје се налази манастирски средњевијековни конак са црквом Светог оца Николе, поред ког је смјештен камени амфитеатар са 380 места, предвиђен за културне манифестације под ведрим небом.

​ За ваш удобан и квалитетан смјештај побринуће се хотели Пирг и Рас, који имају 5 звјездица. Приуштите себи одмор за памћење, посјетите Етно- село ,,Станишићи'' и уживајте у магији овог мјеста!