Млада београдска глумица Јована Марјановић у представи Градског позоришта “Семберија” :: Semberija INFO ::

 

Млада београдска глумица Јована Марјановић у представи Градског позоришта “Семберија”


За петак најављено извођење представе Градског позоришта “Семберија” Бијељина Комедија ометена у развоју  појачано је гошћом, младом београдском глумицом Јованом Миловановић.

Јована је широј публици позната из серија Авионџије, Југословенка, Неки бољи људи, Преживети Београд, Војна академија, Синдјелићи, Моја генерација З, филма Пад у рај… а о њеној популарности свједоче и бројни млади Бијељинци који су је ових дана заустављали на улици и фотографисали се са њом.

Јована каже да улоге у серијама утичу на популарност младих глумаца.

-Један од саставних дијелова нашег посла је баш та препознатљивост коју стичемо улогама које тумачимо. Искрено ме радује свака повратна информација од публике и утиче на мене да још професионалније и пожртвованије радим свој посао.

Јовану смо питали и како си се снашла у представи бијељинског позоришта?

-Процес је био интензиван и од мене је захтијевао да се брзо прилагодим одличној игри и односима који су успоставиле моје колеге. Комедија ометена у развоју је одлична представа, која је тачно и прецизно постављена, а са друге стране дозвољава глумцима да комуницира са публиком, што је радост позоришта. Позивам вас да дођете у петак у Градско позориште “Семберија” и да сами процеијните како смо се моје колеге и ја уклопили.

Представа Комедија ометена у развоју игра се у петак 17. фебруара са почетком у 20,00 часова.