Предизборна трибина ПДП-а у Хасама: Подршка локалним кандидатима уочи изборне ћутње :: Semberija INFO ::

 

Предизборна трибина ПДП-а у Хасама: Подршка локалним кандидатима уочи изборне ћутње


Вечерас је у Хасама, у организацији Градског одбора Партије демократског прогреса (ПДП) Бијељина, одржан предизборни народни скуп, који је традиционално био један од најпосјећенијих и најснажнијих скупова уочи изборне шутње. Мјесни одбор ПДП Хасе, као један од најјачих мјесних одбора ове странке, још једном је показао снагу и јединство уочи локалних избора.
 
Домаћин скупа био је Горан Марковић, кандидат за одборника и угледни становник Хаса, који је том приликом нагласио важност локалне заједнице и позвао мјештане да свој глас дају за будућност села и града. Осим Горана, присутнима су се обратили и остали кандидати са листе ПДП-а: Славиша Марковић, носилац листе и народни посланик, Радосав Ђокић, Дијана Стевановић, Предраг Марковић, Миленко Николић и Слободан Зарић.


 
Славиша Марковић, који такође живи у Хасама, подсјетио је мјештане на све што је урађено за село захваљујући дјеловању ПДП-а, како кроз Савјет мјесне заједнице, тако и кроз градску скупштину. Истакао је значај присуства Хаса у парламенту, указујући на то да село заслужује свог представника који ће наставити да ради на побољшању услова живота. Такође је подсјетио на своје напоре у борби против експлоатације литијума у Лопатама, бранећи интересе локалног становништва и околине.
 
Сви кандидати су искористили прилику да представе свој програм и изразе подршку Горану Марковићу, човјеку чије искуство и преданост заједници гарантују свјетлију будућност за Хасе.
 
Изванредна посјећеност скупа показује снажну подршку коју ПДП ужива у овој средини, што је охрабрење пред предстојеће изборе.