СЛАВЕНКО РИСТИЋ У МЗ ДАШНИЦА: ОВОЛИКО МЛАДИХ НА СКУПУ ДАЈЕ НАДУ У БОЉЕ СУТРА :: Semberija INFO ::

 

СЛАВЕНКО РИСТИЋ У МЗ ДАШНИЦА: ОВОЛИКО МЛАДИХ НА СКУПУ ДАЈЕ НАДУ У БОЉЕ СУТРА


- Због младих људи сам ушао у политику и зато сам срећан што их видим у оволиком броју. Они су наша будућност, а будућност се гради на здравим темељима – слободи, економској и политичкој стабилности, развијеној привреди – рекао је кандидат на листи СНСД-а за посланика у НСРС Славенко Ристић на скупу који је организован у Мјесној заједници Дашница.
 
Он је навео да му је драго када се присјети дјетињства и средњошколских дана, које је проводио са пријатељима у Бијељини, пролазећи свакодневно уз Дашницу.
 
- Тада смо размишљали о неким другим стварима, школским обавезама, дружили се, бавили спортом... Младалачке жеље и стремљења ни данас нису другачија, али су се времена и те како промијенила. Живимо у 21. вијеку, без адекватне спортске дворане коју заслужује град од 120.000 становника, без позоришне сале, бициклистичких стаза, зелених површина за најмлађе... Све ове пројекте морамо реализовати како бисмо од Бијељине направили регионални спортски и културни центар и како би млади овдје остали да живе своје снове – истакао је Ристић.