МИТРОВИЋ: “ДОДИК И ЦВИЈАНОВИЋКА ДРЖАВНИЦИ КОЈИ СЕ БОРЕ ЗА СРПСКИ НАРОД” :: Semberija INFO ::

 

МИТРОВИЋ: “ДОДИК И ЦВИЈАНОВИЋКА ДРЖАВНИЦИ КОЈИ СЕ БОРЕ ЗА СРПСКИ НАРОД”


Војин Митровић, носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске изјавио је да су Милорад Додик и Жељка Цвијановић једини државници који могу сачувати Републику Српску због чега народ мора да им да подршку 2. октобра да би Српска остала јака и стабилна.
​ 
“На предстојећим изборима морамо да гласамо за јаку и стабилну Републику Српску, за наше политичаре који ће у Бањалуци градити бољу, љепшу и просперитетнију Републику Српску, а у Сарајеву за наше политичаре који ће заступати свој народ и Српску и који неће ниједну одлуку донијети против српског народа”, нагласио је Митровић на трибини у Мјесној заједници Дашница-Бијељина.

Он је истакао да СНСД има сјајне, одлучне и способне државнике - Милорада Додика који ће у Бањалуци бити предсједник Републике Српске и Жељку Цвијановић, која ће бити српски члан Предсједништва БиХ.
 
Митровић је поручио да су они провјерени људи и лидери који су у претходном периоду показали да знају и моги и како доћи до циља, а то је јака и стабилна Република Српска у оквиру БиХ, каква је загарантована Дејтонским мировним споразумом.
 
"Са друге стране имамо кандидата Мирка Шаровића који би у Сарајеву да прода Републику Српску и оствари вјековну жељу политичког Сарајева и Алије Изетбеговића коју жели Запад - а то је унитарна БиХ. Исто тако, са друге стране имамо Јелену Тривић која би у Бањалуци да се игра Републиком Српском, а Српска није играчка", рекао је Митровић.