Трибина СНСД у Дашници: НАРОД ЋЕ ДАТИ ГЛАС ЗА СРПСКУ И ПРОВЈЕРЕНЕ ПОЛИTИЧАРЕ - ДОДИКА И ЦВИЈАНОВИЋЕВУ :: Semberija INFO ::

 

Трибина СНСД у Дашници: НАРОД ЋЕ ДАТИ ГЛАС ЗА СРПСКУ И ПРОВЈЕРЕНЕ ПОЛИTИЧАРЕ - ДОДИКА И ЦВИЈАНОВИЋЕВУ


На предстојећим  изборима требало би да гласамо за јаку и стабилну Републику Српску, за политичаре који ће у Бањалуци градити бољу, љепшу и просперитетнију Републику Српску, а у Сарајеву заступати свој народ  и неће донијети ниједну одлуку против српског народа, поручио је вечерас носилац посланичке листе СНСД Бијељина из Изборне јединице шест Војин Митровић.



Он је на трибини у Мјесној заједници Дашница-Бијељина рекао да се у Бања Луци Српска гради, а у Сарајеву брани. Зато у Бањалуци треба бити Милорад Додик као предсједник Републике Српске, а у Сарајеву Жељка Цвијановић као  српски члан Предсједништва БиХ.

Митровић је нагласио да су они провјерени људи, лидери  који су у претходном периоду показали да знају како стићи до циља – јаке и стабилне Републике Српске.

"Насупрот њима имамо Мирка Шаровића који би у Сарајеву да прода Републику Српску и оствари вјековну жељу политичког Сарајева и Алије Изетбеговића коју жели Запад  - унитарну БиХ . Исто тако, са друге стране имамо Јелену Тривић која би у Бањалуци да се игра Републиком Српском, а Српска није играчка", рекао је он.

Због тога ће, нагласио је Митровић, 2. октобра народ Семберије гласати за Милорада Додика за предсједника Српске и Жељку Цвијановић за члана Предсједништва БиХ. То је , како је истакао, гарант опстанка Републике Српске, то је гарантовано добра будућност и за нашу дјецу и наше потомке.

Кандидат СНСД за посланика у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Недељко Ћорић рекао је вечерас да ове дане обиљежава све већа подршка СНСД, а један од најважнијих догађаја је, посјета предсједника Додика предсједнику Путину.



"Оно што нимало не изненађује је да тај догађај једнако нервира и опозицију и политичко Сарајево које у томе само проналазе одређене проблеме. Мислим да је важна порука грађанима Српске да ће се гас у наредном периоду бити по повољној економској цијени коју има само Република Српска у односу на цијелу Европу, на цијели регион. Оно што је важно за наш народ у времену кризе енергената ми имамо извјесно снабдијевање и дочекујемо спремно зиму", рекао је Ћорић и додао да је ових дана  чуо кратак и добар виц у Бања Луци који гласи: Шаровић и Тривићка били код Путина.

Он је поручио  грађанима да, с обзиром да препознају политике СНСД-а и све кроз шта су нас у тешким тренуцима водили Цвијановићева и Додик, управо њима дају свој глас 2. октобра дају.


 
Славен Ристић, оснивач Републичке странке Српске кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини из Изборне јединице шест, је запитао грађане колико су озбиљни они из опозиције као Шаровић и Тривићева  који на овим изборима наступају са паролом „живјећеш боље“ и то у вријеме када се и Европа и читав свијет припремају за вријеме када ће сви живјети горе.

„Они немају гас ни енергију, а нама неко нуди причу изаберите нас и живјећете боље. Замислите такве поруке. Двадесет година сам у међународном безбједносном сектору. Знам шта они спремају и да ме опозиција траћила да ме види на овим изборима. Ево ме господо. Све те трикове знам и они то неће моћи радити овдје у мојој држави коју ћу знати да заштитим и хоћу“ рекао је Ристић који је и магистар међународних односа.
Ристић је живио и завршио основну школу у Мјесној заједници Дашница нагласио је да су политичари као Милорад Додик заслужни за развој Бијељине, Семберије и Републике Српске.



„Овдје сам и да кажем шта треба још да буде изграђено, а треба да буде изграђена озбиљна спортска дворана, озбиљан културни центар са театром, треба да улажемо у спорт и културу. Ова наша Бијељина има огроман потенцијал и драго ми је што вечерас видим вечерас много омладине, ту сам због њих, ту смо због њих јер њима остаје све што изградимо. Вратио сам се у Српску да градимо, и дошао у Дашницу  гдје је било изазовно каналом доћи у основу школу“ рекао је Ристић.



Татјана Перић, кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест, која станује у Мјесној заједници Дашница, поручила је грађанима да ће СНСД учинити све да јој врати живот достојан човјека.

"Очекујемо да ће нас грађани Данице као и досад подржати на изборима, а најважније је да 2. октобра дају свој глас Жељки Цвијановић и Милораду Додику. Политичарима који већ годинама воде и боре се за Српску и њене грађане", рекла је Перићева.