ЈЕДИНСТВЕНА ПОДРШКА СЕМБЕРИЈЕ ДОДИКУ И ЦВИЈАНОВИЋЕВОЈ :: Semberija INFO ::

 

ЈЕДИНСТВЕНА ПОДРШКА СЕМБЕРИЈЕ ДОДИКУ И ЦВИЈАНОВИЋЕВОЈ


Представници дванаест странака и листа које подржавају кандидате СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорада Додика и српског члана Предсједништва БиХ Жељку Цвијановић поручили су вечерас са предизборног скупа у бијељинском насељу Дворови да је у вријеме озбиљног стања у Европи за Српску најбитнији континуитет власти.


 

Носилац листе Демоса за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Милан Дакић истакао је да су „Додик и Цвијановићева својoм политикom и дјелима доказали да могу да се носе са сваким проблемом и да га ријеше, што је од кључне важности за српски narod у овом времену огромних изазова.“ 


Кандидат Социјалистичке партије за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици два Недељко Јовић рекао је да је "убједљива побједа Додика и Цвијановићеве 2. октобра побједа за опстанак и стабилност Републике Српске." 



Јовић је поручио да су се на овом скупу окупили представници партија и коалиција и да бројност присутних показује да Додик, Цвијановићева и ова колација имају максималну подршку у Бијељини, као и широм Републике Српске.

Предсједник СРС "Др Војислав Шешељ" Драган Ђурђевић рекао је да је ова странка дала подршку кандидатима за предсједника Републике Српске Милораду Додику и кандидату за члана Предједништва БиХ Жељки Цвијановић.
"Веома је важно да ову поруку и свој глас грађани дају њима 2. октобра, али и да, прије тога, пренесу наше поруке својим пријатељима јер је и те како битно да Додик и Цвијановић побиједе на предстојећим изборима. Позивам грађане да дају подршку и нашим кандидатима за Народну скупштину Републике Српске и парламент БиХ", навео је Ђурђевић.

Он је додао да је Влада Српске, превођена СНСД-ом, показала да се у Републици Српској може живјети од свог рада.
"Сви људи који сматрају да је Република Српска за њих колијевка-отаџбина треба да изађу на изборе и свој глас дају Додику и Цвијановићевој, односно скупу више од дванаест политичких партија у Бијељини", нагласио је Ђурђевић.