Митровић: “Додик и Цвијановићева једино право рјешење за РС - Шаровић би био у стању продати РС” :: Semberija INFO ::

 

Митровић: “Додик и Цвијановићева једино право рјешење за РС - Шаровић би био у стању продати РС”


Фото - СНСД
Војин Митровић, носилац листе СНСД-а за Народну скупштину РС, изјавио је да народ мора да подржи Милорада Додика за предсједника РС, а Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва како би сачували Републику Српску, упозоравајући да је Мирко Шаровић спреман да прода РС. 

“Наш једини циљ је да Додик буде предсједник РС, а Цвијановићева српски члан Предсједништва БиХ. То је битно јер посматрајући политичку ситуацију у БиХ и Сарајево, имамо ударе Бошњаке и исламског свијета са једне стране, а Хрвата са друге стране. Ту су и стране амбасаде којима је интерес Јелена Тривић, жена која је професор и није лопов, али је политички аматер и није водила ни мјесну заједницу”, нагласио је Војин Митровић. 

„За разлику од Тривићеве, каже Митровић, Милорад Додик је искусан политичар, који је прошао све могуће инстанце, од премијера, предсједника РС и српског члана Предсједништва БиХ и који је за РС урадио као нико до сада”, истакао је Митровић у разговору са мјештанима семберског насеља Бродац.


Он је рекао да Мирко Шаровић, за разлику од Милорада Додика, није урадио ништа за Републику Српску.
Митровић је истакао да Милорад Додик путује 20. октобра у Русију са разлогом, а то су подршка и да се обезбиједе енергенти и остало потребно за РС.

“А шта раде Јелена Тривић и Мирко Шаровић,  ништа. Они су инструменти политичких амбасада”, нагласио је Митровић, додајући да Младен Иванић британски човјек. 

Он је упозорио да би Шаровић сутра био у стању продати РС, изражавајући наду да народ неће подржати оне који подржавају унитарну БиХ.