У СЕМБЕРИЈИ ПОЧЕЛА ПРЕДИЗБОРНА ТРКА ЗА ОПШТЕ ИЗБОРЕ 2022. У БИХ :: Semberija INFO ::

 

У СЕМБЕРИЈИ ПОЧЕЛА ПРЕДИЗБОРНА ТРКА ЗА ОПШТЕ ИЗБОРЕ 2022. У БИХ


Foto: Ilustracija
Први предизборни дан за предстојеће Опште изборе у БиХ отпочео је с'кишом, а, како метеоролози најављјују, киша би могла да пада и током цијелог дана. Вјерује се да је добро започети посао ако киша пада, јер је она, како Семберци тврде, берићетна. Да ли ће и ова кампања и њен исход бити берићетни за грађане РС и БиХ или само за политичаре, остаје да видимо.

Остаје да видимо и да ли ће грађани РС и БиХ након избора живјети боље, као што са, већ излијепљених плаката, поручују насмијешени кандидати или ће након избора само њима бити још боље.

На гласачима је да прате предизборна обећања и бирају најбоље за своје и добро своје дјеце.

Како је најављено из сједишта политичких субјеката у Бијељини, у Галерији Центра за културу, са почетком у 9 часова и 30 минута, Градски одбор Успјешне Српске организује промоцију нових чланова, а испред Зелене пијаце, предизборну кампању под називом ,,Српска изнад свега'' први ће започети кандидати Социјалистичке партије Српске.

Тачно у подне, први плакат, на улазу у шеталишну зону, залијепиће кандидати СНСД за Народну скупштину РС – Војин Митровић и Милица Ловрић. Са њима ће бити и Славенко Ристић из Републичке странке Српске, кандидат на листи СНСД за посланика за Народну скупштину РС.

На Градском тргу, у 11 часова и 30 минута, поводом почетка предизборне кампање представиће се кандидати ДЕМОС-а – Милан Дакић, носилац листе ове партије за Народну скупштину РС из Изборне јединице 6 и носилац листе ДЕМОС-а за Парламент БиХ из Изборне јединице 2 Чедомир Стојановић.

Српска демократска странка започеће предизборну кампању великом страначком конвенцијом данас у Бијељини, у Етно - селу ,,Станишићи'' у сали Москва, са почетком у 13 часова.
 
Своје поруке ће, како је најaвљено из ове странке, гласачима упутити Мирко Шаровић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ и Љубиша Петровић, носилац листе за Народну скупштину РС из ИЈ 6.

Градски одбор Социјалистичке партије Бијељина вечерас ће организовати дружење социјалиста поводом отварања кампање у свечаној сали ,,Монако''. Том приликом биће представљени кандидати ове партије за Опште изборе, а на скупу ће говорити Недељко Јовић, потпредсједник СП и предсједник Градског одбора СП Бијељина и предсједник СП и актуелни министар у Влади РС Петар Ђокић.

(Семберија инфо)