Угљевички здравствени радници неуморни и за празнике: Директорица им уручила васкршње дарове :: Semberija INFO ::

 

Угљевички здравствени радници неуморни и за празнике: Директорица им уручила васкршње дарове


За Семберија инфо: Младен Василић

Директорица Дома здрваља Угљевик Цвјетана Драгоњић уручила је данас васкршња јаја и дарове Хитној медицинској служби ове здравствене установе.

Медицински радници су лупали јаја са директорицом како  православна традиција налаже.



Драгоњићева је заједно са унуком Милицом посјетила дежурну службу и честитала Васкрс монаштву и свештенству Српске  православне цркве и Угљевичанима којима је пожелила добро здравље.

-Драги суграђани и драги пацијенти, желим вам да Васкршње празнике проведете у радости који нам доноси, миру и добром здрављу-каже се у Драгоњићевој честитки.

Велику захвалност Драгоњићева је изразила свим запосленима у Дому здравља Угљевик и како је нагласила посљедњих година биљеже позитивне финансијске резултате.

-Марљив и предан рад свих запослених у угљевичкој здравственој установи резултаирао је позитивним резултатима и бољем пружању здравствених услуга нашим корисницима. Заслужују све похвале и зато сам им неизмјерно захвална на свему што чине за здравство и грађане Подмајевице-рекла је Драгоњићева.

Дежурни љекар у Хитној медицинској помоћи Љубица Радовановић честитала је Васкрс свим вјерницима православне вјероисповјести са жељом да празник проведу у добром здрављу, духовном миру и радости са најближима.

-Смјена протиче весело али и радно на услузи грађанима. До сада је протекло мирно без већих интервенција а искрено се да надам да ће тако остати до краја смјене-рекла је Радовановићева.