Пуна подршка СПС-а Мићићу за градоначелника :: Semberija INFO ::

 

Пуна подршка СПС-а Мићићу за градоначелника


У просторијама Странке демократске Српске Семберија –Мићо Мићић потписан је споразум између СДСС-а и Социјалистичке партије Српске, на основу којег је СПС пружио пуну подршку Мићи Мићићу за кандидата за дужност градоначелника на предстојећим локалним изборима. 

Шеф Повјеренства Градског одбора  Социјалистичке партије Српске Срђан Мијатовић истакао је да сарадња са Странком демократске Српске Семберија- Мићо Мићић  доноси добро за Семберију.


 
- Синергија је то републичке и локалне власти, све зарад наших суграђана и зарад завршетка бројних пројеката који су започети у неком претходном периоду, чак су неки били застали у свом развитку.  Градоначелник Мићо Мићић је у претходном периоду направио низ споразума са другим политичким партијама и са Владом Републике Српске и очекујем да у наредном периоду сви ти споразуми почну да се реализују, а све за добробит наших суграђана и да у наредном периоду развијамо Семберију, да наш град буде бољи и да се развија у складу са великим европским градовима, изјавио је Срђан Мијатовић.  

Мићо Мићић је рекао да Социјалистичка партија Српске  може помоћи да се у наредном периоду направе лијепе ствари и лијепи пројекти за наш град.

- Опредјељење Странке демократске Српске Семберија је да направимо широку коалицију која подразумијева подјелу власти, али, што је и пуно битније, подјелу одговорности на све нивое власти. Неке пројекте ми никада нисмо могли сами урадити, као што је ауто-пут, нова аутобусна станица, довођење гаса у град итд., и зато смо одлучили да направимо широку коалицију гдје ћемо подијелити прије свега одговорност у рјешавању тих питања. Социјалистичка партија Српске је нова политичка снага, са људима који су искусни, имају један дио народних посланика који  ће, сигурно, са свпојим искуством и залагањем у Народној скупштини помоћи нашем граду у пројектима које хоћемо да реализујемо,  истиче Мићић. 

Предсједник Социјалистичке партије Српске Горан Селак каже да СПС даје пуну подршку заједничком кандидату Мићи Мићићу за дужност градоначелника на предстојећим локалним изборима.

- Мићо Мићић је рекао да жели да грађани Бијељине добију боље услове за живот. Ми у Социјалистичкој партији Српске смо то препознали  и знамо да је грађанима Бијељине свакако потребна аутобуска станица и студентски дом, а и свим грађанима Републике Српске нови ауто-пут да се повежемо са нашом матицом Србијом. Дајемо пуну подршку Мићићу и мислим да ћемо имати јако добру сарадњу, поручио је Селак. 

Семберија инфо